Vepřová panenka plněná sušenými švestkami s bylinkovými brambory

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
39 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si vyřízneme do panenky kapsy. Naplníme je na tenké nudličky nakrájenými švestkami, smíchanými s povidly, olivovým olejem a sekanými oříšky. Maso ještě potřeme olivovým olejem a necháme chvilku odležet.
  • 2
    Ricottu smícháme se směsí bylinek a solí a uložíme ji do lednice.
  • 3
    Mezitím orestujeme oloupané vařené brambory (nebo noky) na oleji se solí.
  • 4
    Maso opečeme zprudka ze všech stran a potom dopékáme na mírném ohni. Můžeme přidat kapky koňaku, osolíme, opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.