Vepřové karé s broskvemi

135 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1352 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
106 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
15 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso okořeníme zázvorem a necháme grilovat při 225 °C cca 30 minut. Odstraníme vypečený tuk, maso přemístíme do pekáčku, zapíchneme do něj 3 hřebíčky, osolíme, opepříme, potřeme 30 g másla a okořeníme tabascem. Vrátíme opět do trouby.
  • 2
    Ocet svaříme s veškerým kořením a cukrem, poté slijeme přes sítko a 4 polévkové lžíce získané omáčky vlijeme k masu. Maso za občasného podlévání pečeme při 185 °C cca 80 minut.
  • 3
    Broskve oloupeme a rozpůlíme. Necháme osmažit na zbylém rozpáleném másle, opepříme a zalijeme zbytkem octové omáčky. Vše krátce povaříme. Omáčku z broskví smícháme se šťávou z masa a zalijeme jí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.