Zavařený česnek

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
7 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve očistíme česnek. V hrnci smícháme česnek, víno, ocet, cukr, sůl, chilli papričky, rozmarýn, tymián, hřebíček, pepř a bobkový list. Vše povaříme zhruba 5 minut.
  • 2
    Lák necháme 12 hodin stát a poté znovu povaříme asi 5 minut.
  • 3
    Necháme vychladit a sklenice plníme, do každé nalijeme olej a důkladně uzavřeme.
  • 4
    Skladujeme v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.