Zeleninová jambalája

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme v hrnci s osolenou vroucí vodou doměkka. Necháme okapat, propláchneme vodou a necháme znovu okapat. Dáme stranou.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej a osmahneme rozetřený česnek a pokrájenou cibuli 3 minuty.
  • 3
    Přidáme do pánve pokrájenou papriku, lilek, hrášek, rozpůlené kukuřičky a růžičky brokolice. Za občasného míchání smažíme 3 minuty. Přidáme zeleninový vývar, rajčatový protlak, vločkové chilli, konzervovaná rajčata a kreolské koření.
  • 4
    Osolíme, opepříme a 20 minut vaříme. Neloupanou rýži vmícháme do směsi a vaříme za stálého míchání 4 minuty.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.