Celý krocan
Krocan se může péct celý a před tepelnou úpravou například protýkat pouze slaninou, nebo plnit různými druhy nádivek. Pečený krocan je ve Velké Británii a mnoha dalších anglosaských zemích typickým jídlem na Vánoce. Celý pečený krocan se většinou připravuje právě při slavnostnějších příležitostech a porce se krájí přímo na stole. Recepty na pečeného krocana, které vám nabízíme, můžete využít nejen při vánočních svátcích, ale i při mnoha jiných příležitostech.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.