Boršč se zelím a vepřovým masem

55 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrájíme na kousky, cibuli na drobno, maso na kostky, kořenovou zeleninu oloupeme a nahrubo nastrouháme, syrové brambory oloupeme a také nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, hrášek a pokrájenou červenou řepu omyjeme a necháme okapat.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, osmažíme, poté vmícháme nastrouhanou zeleninu, rajčatový protlak, promícháme, zalijeme vodou, vložíme brambory a vaříme 35 minut. Do polévky vmícháme zelí, koření, cukr, sůl a vaříme do měkka. Před koncem varu přidáme ocet, hrášek s řepou a česnekem, necháme ještě přejít varem a odstavíme. Do hotové polévky zamícháme kysanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.