Brambory se šafránem a hořčicí

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
104 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka a prolisujeme česnek. Promícháme a vsypeme do pekáčku.
  • 2
    Do misky nalijeme bílé víno, ocet a přilijeme olej. Dobře promícháme a přidáme hořčici. Přilijeme zeleninový vývar a okořeníme rozmarýnem a špetkou šafránu.
  • 3
    Touto směsí podlijeme směs v pekáčku, osolíme a opepříme.
  • 4
    Pekáček zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem. Pečeme při vysoké teplotě půl hodiny. Odstraníme vrchní pekáček nebo alobal a dopečeme odkryté ještě 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.