Brokolice, květák a brambory s tvarohem

95 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory pečlivě umyjeme a uvaříme ve slupce. Květák a brokolici očistíme a 2 minuty povaříme ve vroucí vodě, necháme okapat. Rajčata a cibuli nakrájíme na měsíčky, lilek a cuketu na plátky.
  • 2
    Připravenou zeleninu orestujeme na pánvi a udržujeme v teple. Tvaroh smícháme se smetanou a s bylinkami, ochutíme solí. Zeleninu i tvaroh rozdělíme na jednotlivé porce a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.