Bruschetta s grilovaným fenyklem
27 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
23 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
7 g
Cukr
809 mg
Postup přípravy
- 1Bulvu fenyklu nakrájíme na 0.5 cm silné plátky, potřeme olivovým olejem a ogrilujeme 10 minut z obou stran, dokud plátky nejsou měkké a osmahlé.
- 2V míse smícháme sýr feta s nakrájenými olivami, listy petržele, citronovou šťávou, solí a pepřem. Nakonec přimícháme grilovaný fenykl a zakapeme olivovým olejem.
- 3Ciabatty rozpůlíme a na řezu grilujeme asi 1 minutu, potřeme česnekem a navršíme fenyklový salát. Ozdobíme listy rokety a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.