Bruschetta s grilovaným fenyklem

27 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
23 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
7 g
Cukr
809 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulvu fenyklu nakrájíme na 0.5 cm silné plátky, potřeme olivovým olejem a ogrilujeme 10 minut z obou stran, dokud plátky nejsou měkké a osmahlé.
  • 2
    V míse smícháme sýr feta s nakrájenými olivami, listy petržele, citronovou šťávou, solí a pepřem. Nakonec přimícháme grilovaný fenykl a zakapeme olivovým olejem.
  • 3
    Ciabatty rozpůlíme a na řezu grilujeme asi 1 minutu, potřeme česnekem a navršíme fenyklový salát. Ozdobíme listy rokety a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.