Bylinková vepřová panenka

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
894 mg
Cukr
596 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší řízečky, které naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Pažitku, libeček, oregano a kerblík omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. V misce rozšleháme vejce. Řízečky nejprve obalíme ve vajíčku a poté v bylinkách.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo a řízečky na něm osmažíme.
  • 4
    Servírujeme na připravené talíře a zdobíme plátky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.