Čerstvé těstoviny s bylinkovou strouhankou a ovčím sýrem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
861 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
26 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse promícháme posekanou pažitku, petrželku, drobně posekané piniové oříšky, pokrájený rozdrcený česnek, majoránku a strouhanku z bílého pečiva. Směs smažíme na pánvi na 3 lžících oleje, až strouhanka zrůžoví, ale není křupavá. Poté směs udržujeme teplou.
  • 2
    V osolené vodě vaříme zhruba 5 minut čerstvé nudle. Poté je scedíme, vsypeme do mísy, pokapeme 2 lžícemi oleje a řádně promícháme. Přisypeme bylinkovou směs, opět promícháme a hned servírujeme. Strouhaný ovčí sýr podáváme v misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.