Čertovské masové kuličky se sezamovou omáčkou

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si sezamovou omáčku. Smícháme sójovou omáčku, sezamový olej, čpetku zázvoru a rýžové víno. Přidáme jemně usekanou jarní cibulku dobře promícháme, přidáme opražená sezamová semínka a znovu promícháme a dáme stranou.
  • 2
    V míse smícháme mleté maso s nasekanou cibulí a česnekem. Přidáme papriku, hořčici, kečup, vejce, sůl, pepř a zahustíme strouhankou. Dobře promícháme a tvoříme kuličky, které po všech stranách osmažíme do zlatohněda.
  • 3
    Podáváme se sezamovou omáčkou a čerstvou zeleninou, sypané zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.