Česneková polévka s hrozny a melounem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve rozmícháme v mixéru mleté mandle,strouhanku,prolisovaný česnek.Postupně zašleháme olej a ocet,přidáme vodu a dobře promícháme.Ochutíme solí,pepřem,případně polévkovým kořením.
  • 2
    Hroznové víno omyjeme,bobule překrojíme na poloviny a odstraníme semínka.Melounovou dužinu nakrájíme na kostičky a spolu s hrozny přidáme do polévky.
  • 3
    Necháme vychladit a podáváme studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.