Čínské karbanátky

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmixujeme sójové boby. Dáme je do mísy, přidáme rajskou šťávu, strouhané tofu, nakrájenou cibuli, vejce, strouhanku, sezamová
  • 2
    semena, petrželku, zeleninovou kostku, oregano, sůl a pepř podle chuti. Směs necháme 30 minut chladit.
  • 3
    Ze směsi vytvarujeme 6 karbanátků. Každý karbanátek obalíme v mouce po obou stranách.
  • 4
    Rozehřejeme olej, dáme karbanátky a smažíme po každé straně 1-2 minuty dohněda.
  • 5
    Karbanátky přendáme na zapékací mísu a pečeme je asi 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C, až jsou propečené.
  • 6
    Připravíme salátovou zálivku: spojíme majonézu, hořčici a citronovou šťávu. Přidáme nakrájený salát a cibuli. Karbanátky podáváme se salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.