Dušený lilek na kari

35 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky očistíme, nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, česnek, lilky, osmahneme, posypeme cukrem, kari kořením, solí, pepřem, promícháme a jakmile se cukr rozpustí, přilijeme ocet, sojovou omáčku, trochu vody a dusíme doměkka. Tekutina se musí téměř celá odpařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.