Hamburger s bylinkami

30 min.
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s vejcem, pažitkou, petrželkou a trochou hořčice. Přidáme sušené oregano a strouhanku. Dochutíme čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem, sladkou paprikou, osolíme a opepříme. Navlhčíme si ruce a z připravené hmoty vytvarujeme 2 burgery. Poté na pánvi rozehřejeme olej a opékáme burgery z každé strany asi 7 min., aby byly hezky křupavé.
  • 2
    Hamburger podáváme vždy na lehce opečené žemli, kterou potřeme dipem ze zakysané smetany - smícháme zakysanou smetanu s jednou lžičkou hořčice, stejným množstvím křenu a citronové šťávy, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.