Hovězí maso s olivami a rajčaty

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
21 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na menší kusy, dáme do hrnce s osolenou vodou, fazolky opláchneme. Česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Chilli papričku pokrájíme na jemno, pažitku nasekáme.
  • 2
    Vodu s bramborami uvedeme k varu, vaříme 15 minut, poté přidáme fazolky a hrášek, dovaříme do měkka. Směs slijeme a dáme stranou. Maso osmažíme na 15 ml rozpáleného oleje po dobu 4 minut z každé strany, osolíme, opepříme. Vyjmeme z pánve a pokrájíme na nudličky. Zbylý olej, ocet hořčici, cukr a česnek smícháme dohromady. K bramborám s hráškem a fazolemi přimícháme chilli papričku, olivy, rajčata, petrželku a maso, servírujeme přelité připraveným dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.