Krevetová paštika

40 min.
Egypt
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivy rozpůlíme a vypeckujeme - 4 dáme stranou na ozdobu, mandle a omytou nať petržele nasekáme najemno, oloupaný česnek prolisujeme. Poté 4 celé krevety uvaříme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo a na něm usmažíme doměkka důkladně očištěné čerstvé krevety. Pak je dáme do mixéru, přidáme olivy, nasekanou petrželku, prolisovaný česnek, strouhanku, mandle a citronovu šťávu, podle chuti zázvor, kmín, pepř a sůl. Vše důkladně rozmixujeme dohladka a dáme na servírovací talířky, kde paštiku podle fantazie vytvarujeme do kostiček, bochánků...
  • 3
    Ozdobíme olivami a celými uvařenými krevetami a dáme alespoň na 3 hodiny vychladit a ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.