Mrkvová polévka s ricottou

32 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, brambory a petržel omyjeme. Společně s cibulí oloupeme a vše nakrájíme na kostky. Rozehřejeme v hrnci máslo a zeleninu na něm podusíme. Zalijeme vývarem a vaříme 15-20 minut.
  • 2
    Potom zeleninu rozmixujeme. Ochutíme polévku kari kořením, octem, solí a pepřem. Omyjeme koriandr a rozdrobíme chléb. Polévku podáváme posypanou rozdrobeným chlebem, čerstvým koriandrem a ricottou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.