Olihně plněné sýrem, česnekem a cibulkou

75 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
37 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky si zvlášť nasekáme, česnek prolisujeme, petrželku nasekáme a sýr nastrouháme.
  • 2
    Na 40 ml oleje smažíme 3 minuty cibulku a pak mimo plamen přimícháme i česnek, strouhanku, petrželku, sůl, pepř a promícháme. Olihně naplníme připravenou nádivkou, na konci je zajistíme párátky. Rajčata položíme na 30 sekund do vodní lázně, zchladíme je, oloupeme a nasekáme.
  • 3
    Olihně na oleji osmažíme z obou stran a pak je vyjmeme. Do pánve dáme cibuli a po 3 minutách vložíme i rajčata, cukr, víno a vaříme vše do zhoustnutí. Potom tam vrátíme i olihně, přidáme rozmarýn a 30 minut povaříme.
  • 4
    Pokrm před podáváním posypeme bazalkou, mandlemi a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.