Paella s králičím masem

70 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
10 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí a vepřové maso nakrájíme na kostky, drůbeží játra na silnější nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, rajčata na kostičky, feferonku rozkrojíme, vyškrábneme semínka a lusk posekáme najemno.
  • 2
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přisypeme králičí a vepřové maso, česnek, cibuli a osmahneme. Přidáme papriky, rajčata, feferonku a orestujeme. Přisypeme rýži, osmažíme, podlijeme vínem, promícháme, zalijeme vývarem a zvolna dusíme asi 15 minut. Osolíme, podle chuti opepříme, přimícháme játra, špetku šafránu, yzop, estragon, šalvěj a podusíme 10 minut.
  • 3
    Nakonec vmícháme scezený hrášek, posekanou petrželku, promícháme, prohřejeme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.