Pivní boršč

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
30 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme hovězí vývar. Hovězí maso zalijeme vodou a pivem, přidáme koření a sůl. Když je maso poloměkké, přidáme vepřové a drůbeží maso a vaříme doměkka. Poté masa vyjmeme, nakrájíme na kostky a odložíme, vývar přecedíme. Červenou řepu omyjeme a uvaříme doměkka, poté oloupeme a nakrájíme na nudličky. Kořenovou zeleninu a zelí očistíme a nakrájíme na nudličky, oloupané brambory na kostky, cibuli nakrájíme najemno. Česnek utřeme se solí.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a orestujeme, přidáme rajčatový protlak, směs zalijeme scezeným vývarem, vložíme zelí a brambory a vaříme. Na závěr vmícháme červenou řepu, maso a utřený česnek, cukr, ocet a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.