Řecký bramborový salát

30 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
43 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Doměkka dusíme 10 minut brambory a poté necháme zchladit.
  • 2
    Šleháme citronovou šťávu, česnek, olej, mátu a oregano, dokud se vše nespojí. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Do velké mísy vložíme brambory a velké kusy překrojíme.
  • 4
    Přidáme polovinu zálivky, promícháme a necháme vychladnout. Brambory nasáknou lépe zálivku, když jsou ještě teplé.
  • 5
    Přidáme papriku, cibuli, rajčata, sýr feta a olivy a přelijeme zbytkem zálivky.
  • 6
    Ozdobíme ančovičkami a podáváme chlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.