Roštěnky s olivovou bylinkovou omáčkou

30 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
848 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
72 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pažitku a petrželku omyjeme, z petrželky otrháme lístky. Feferonky očistíme a česnek oloupeme. Vše rozmixujeme s kapary, olivami, piniemi, olivovým olejem a citronovou šťávou. Omáčku osolíme a opepříme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky a zprudka je opékáme na oleji po každé straně 1 minutu. Potom maso na středním ohni dopečeme. Roštěnky osolíme, opepříme a podáváme s bylinkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.