Sardinky s olivami

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1065 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
84 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
17 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulku si nasekáme na jemno, česnek prolisujeme, mandle, kapary, petrželku a hrozinky nasekáme, olivy vypeckujeme, sardinky očistíme a vykucháme a sýr nastrouháme.
  • 2
    Na oleji osmahneme česnek a cibuli. Přidáme mandle, petrželku a 1/4 strouhanky, sůl a pepř. Z obou stran ryby uděláme 3 zářezy a mandlovou směsí je vyplníme. Rybu pak položíme na vymazanou zapékací mísu.
  • 3
    Zbylou strouhanku smícháme se sýrem s posypeme jimi rybu. Pečeme ji v předehřáté troubě asi 20 minut, dokud se nepropeče.
  • 4
    Pokrm ozdobíme petrželkou, bazalkou a nasekaným salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.