Selský pekáč

175 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
44 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jehněčí maso omyjeme, očistíme a vložíme do pekáče, přidáme bílé víno, koňak, olej, bobkový list, česnek, tymián, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme. Pekáč přiklopíme poklicí a necháme přes noc marinovat.
  • 2
    Před pečením do pekáče vložíme na kostičky nakrájenou slaninu, mrkev, cibuli, rajčata, olivy a najemno nasekanou petrželku, pažitku, rozmarýn a majoránku. Vše promícháme.
  • 3
    Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme 150 minut při 180 stupních Celsia. Během pečení několikrát promícháme.
  • 4
    Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.