Smažené rybí topinky

55 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1232 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
105 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety, bylinky a anglickou slaninu rozemeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, ochutíme hořčicí i strouhaným zázvorem. Bagetu nakrájíme na slabé plátky, okraje potřeme rozšlehaným vejcem, po celé ploše rozetřeme rybí směs a posypeme sezamem. Vše pevně přitlačíme a potřeme vejcem, opatrně vložíme na děrovanou naběračku potřenou stranou dolů a ve woku na rozpáleném oleji smažíme asi 4 minuty (do křupava). Takto postupně opečeme všechny porce, podáváme ozdobené plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.