Šunkové závitky s bylinkovou kaší

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
12 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 20 minut.
  • 2
    Jednu cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme, podusíme na oleji. Přidáme omytá, pokrájená rajčata a omáčku chvíli povaříme. Osolíme, opepříme a vmícháme polovinu rozsekané petrželky.
  • 3
    Celer a žampiony očistíme a krájíme na plátky. Druhou cibuli oloupeme a nasekáme. Vše osmahneme na lžíci rozehřátého másla, vmícháme hořčici, osolíme a opepříme.
  • 4
    Plátky šunky potřeme celerovou nádivkou a zavineme. Převážeme nití, opečeme po všech stranách na 2 lžících másla.
  • 5
    Uvařené brambory scedíme a rozmixujeme. Zašleháme mléko a zbylé máslo. Okořeníme špetkou muškátu, vmícháme pažitku a zbylou nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.