Těstoviny s piniovými oříšky

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
113 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky vsypememe strouhanku, nadrobno nakrájenou petrželku, pažitku a majoránku. V hluboké pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje. Přidáme strouhankovou směs, piniové oříšky, nadrobno nakrájený česnek, sůl, pepř a za stálého míchání opékáme 5 minut. Strouhanka by měla mít zlatavou barvu, nesmí však být křupavá. Směs odstavíme, přikryjeme ji pokličkou a udržujeme v teple. Do hrnce dáme osolenou vodu, přivedeme k varu. V ní vaříme těstoviny přibližně 8 minut, do měkka. Poté je scedíme, pokapeme olejem, přidáme strouhankovou směs a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.