Zeleninový guláš

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
17 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
16 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou růžičkovou kapustu povaříme v osolené vodě asi 8 minut, poté ji scedíme.
  • 2
    Oloupané brambory nakrájíme na kostky a opečeme na másle. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme, vložíme lístky tymiánu a dusíme asi 8 minut.
  • 3
    Kapustu s rajčaty přidáme k bramborám, dusíme dalších 5 minut. Nakonec přidáme nadrobno pokrájené olivy a guláš ochutíme octem.
  • 4
    Na talířích posypeme každou porci sýrem Feta, rozkrájeným na nudličky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.