Mořské plody

Mořské plody na grilu jsou velmi chutným zpestřením běžného grilování. Mořské plody jsou navíc velmi zdravé, protože obsahují minimální množství tuku, mají vysoký obsah minerálů a organismu prospěšných nenasycených mastných kyselin. Příprava mořských plodů na grilu je velmi rychlá a při správné teplotě a době si zachovají svoji přirozenou lahodnou chuť i křehkost.

Nejvíce se grilují krevety, oblíbený je i humr, langusta, chobotnice a sépie. Vynikající jemné a dietní maso má grilovaný krab. V této části najdete recepty na grilování mořských plodů, z kterých si určitě podle své chuti vyberete.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.