Vepřové v bylinkách

115 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
47 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prolisovaný česnek smícháme s kostičkami cibule, bylinkami, olejem a hořčicí. Do směsi položíme maso a marinujeme ho v ledničce čtyři hodiny. Poté z masa odstraníme bylinky, položíme ho do pekáče, osolíme, opepříme, přelijeme marinádou a pečeme asi hodinu na 220 stupňů C. Maso během pečení můžeme podlít bujonem nebo přelít marinádou.
  • 2
    Bylinky, strouhanku, vejce, sůl a koření smícháme a necháme patnáct minut stát. Maso z trouby mezitím necháme zchladnout, poté ho pomažeme bylinkovou směsí a pečeme dalších třicet minut.
  • 3
    Maso podáváme s výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.