Západní Čechy
Tradiční kuchyně západních Čech má původ především z chodských a šumavských jídel. Je pro ni typické vepřové maso, brambory, omáčky a knedlíky, bramboráky, hovězí guláš, jablečný závin – štrúdl, a samozřejmě pivo. V této části najdete recepty na tato jídla a samozřejmě i mnohé další vynikající lahůdky, které nabízí Plzeň, Klatovy, Domažlice, Tachov, Karlovy Vary a další místa západočeského kraje. Budete příjemně překvapeni, jak jednoduchá a rychlá je jejich příprava a jakou mají vynikající chuť.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.