Hroznové víno

Hroznové víno se nejvíce konzumuje přímo, používá se ale i kandované nebo sušené a samozřejmě se z něj také vyrábí olej, vinný ocet, víno a další nápoje. Víno se v teplé kuchyni využívá i jako koření k dochucení drůbeže, zvěřiny, ryb i dalších druhů masa. Vinný ocet a olej se používá do salátů, sušené víno v podobě rozinek nebo sultánek je vhodné například jako přísada do pekařských výrobků.

Receptů, v kterých je hroznové víno jednou ze surovin je mnoha a najdete je právě v této části. Budete příjemně překvapeni, kdy a jak se víno může použít a jak lahodně dokáže ovlivnit chuť připravovaných jídel a pekařských i cukrářských výrobků.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.