Houby

Zavařování hub je mimo usušení další možnost jejich dlouhodobé konzervace. Zavařené houby jsou ale vzhledem k případným dalším přidaným ingrediencím mnohem víc chutnější. Houby, určené k zavařování, musí být čerstvé a kvalitní. Nejvíce vhodné jsou středně velké a pevné lesní houby, především hřiby, a také menší hlavičky žampionů. Nabízíme vám ověřené recepty na zavařování hub v mnoha různých chutích. Vyzkoušejte mimo tradičních i některé jiné přísady!

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.