Šťávy a sirupy
Šťávy a sirupy z ovoce i zeleniny jsou velmi zdravé a mohou se také zavařit a dlouhodobě uskladnit. Míchané šťávy je nejlepší připravovat z vyzkoušených kombinací, mnohé sirupy mají skutečně velmi pozitivní účinky na zdraví.
Zavařování šťáv a sirupů je poměrně snadné a rychlé. V této části jsou recepty na přípravu a zavařování různých druhů šťáv a sirupů. Může se podle nich připravit například vynikající rybízová šťáva, jitrocelový nebo bezový sirup a mnoho dalších.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.