Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland jsou vzdálené země a jejich kuchyně je u nás poměrně neznámá, a to i přesto, že mnohé ingredience se běžně používají v celém světě včetně Evropy.
Základními potravinami v kuchyni Austrálie a Nového Zélandu jsou především ryby a mořské plody, ale i kuřecí a jehněčí maso – a to v mnoha opravdu velmi chutných úpravách. Recepty najdete v této části a mimo jiné si podle nich můžete připravit například i originální australský chléb, případně australské lívance a další typická australská jídla, která vás zcela jistě zaujmou nejen svojí chutí.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.